1. افزایش ظرفیت دیگ پخت برنج به میزان 50 درصد (پخت 40 کیلو برنج ایرانی و 55 کیلو برنجی خارجی)
  2. کاهش مصرف گاز با استفاده از سیستم مدرن شعله ها و راندمان بالای آن در انتقال کامل حرارت به پاتیل
  3. کاهش انتقال حرارت به محیط با استفاده از عایق کاری بدنه دیگ
  4. حرارت تولیدی بسیار کم تر و کاهش مصرف انرژی برای سیستم هود و تهویه آشپزخانه


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شیمی کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین Sean saba Zachary فعالیت های شورای دانش آموزی Chris چاپ پاپ آپ پراکنده گویی های روزمره